Lotus legt aan Mike uit waarom ze de geldkist verstopt heeft

Lotus legt aan Mike uit waarom ze de geldkist verstopt heeft

Eerder heeft Lotus de geldkist gepakt en onder haar bed verstopt. Ik bemoei me er niet mee zegt Mike stellig. Lotus pakt Mike vervolgens vast en legt aan hem uit dat ze de geldkist heeft gepakt omdat ze wil voorkomen dat iemand anders geld uit de kist pakt die volgens haar bestemd zijn voor haar ukeleles. Volgens Mike is dit geen verstandige zet geweest van zijn mede bewoner. Ik vertrouw het allemaal voor geen meter laat Lotus weten om zich te verdedigen. Wordt ongetwijfeld vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *