De bewoners uit Utopia 2 genieten van een gezellige avond

De bewoners uit Utopia 2 genieten van een gezellige avond

Afgelopen avond hebben de bewoners een gezellige avond gehad. Zo heeft de groep gezamenlijk gegeten in de silo. Nadat Shelley de maaltijd heeft bereid, loopt ze de nieuwe woonkamer binnen. Wat gezellig roept ze. Het ziet er echt leuk uit voegt ze eraan toe. Wat later hebben alle bewoners hun bord leeggegeten, wanneer het idee wordt geopperd om een spelletje te spelen. Iemand noemt een woord waarna iedereen moet vertellen wat er als eerste bij hem of haar opkomt. Hard zegt Gerrit. Een mooi gespierd lijf zegt Merel. Ik denk juist aan lekker zegt Hiske. Vervolgens noemt Christel het woord dwerg. Een Disneyfilm zegt Franny. Of een sprookje.

Nog wat later verzamelen de bewoners zich rond het kampvuur om gezellig warme chocolademelk met slagroom te drinken. Het is wel koud hè zegt Gerrit. Adriaan knikt. Laten we anders die heaters van het evenement erbij halen stelt hij voor. De groep vindt dit een goed idee. Wat later komt Merel met een eigen verzonnen vragenvuur. Ik denk dat het ongeveer 100 vragen zijn zegt ze terwijl ze een doos met briefjes tevoorschijn haalt. Vervolgens wordt de box doorgegeven waarbij iedereen een papiertje uit de doos mag halen. Wie mag weleens vaker zijn mond opentrekken tijdens discussies? zegt Gerrit wanneer hij zijn briefje pakt. Ik denk Shelley antwoordt hij. Erna is Joaquin aan de beurt. Hebben dieren ook gevoel leest hij voor. Jazeker. De hele groep lacht. De groep heeft een gezellige avond in de mini samenleving. Wat zal er nog meer gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 60    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *