Hiske ondervraagt haar mede bewoners rondom de onderlinge gevoelens in Utopia 2

Hiske ondervraagt haar mede bewoners rondom de onderlinge gevoelens in Utopia 2

Hiske is benieuwd naar hoe het ervoor staat met de onderlinge gevoelens in Utopia 2. Ze wil weten hoe de groep met elkaar omgaat en gaat daarom de bewoners langs om wat vragen te stellen. Ze begint op deze nieuwe dag met Merel waaraan ze vraagt met wie zij het beste en het minst goed kan opschieten. Brenda, Brandon, Christel en Hiske noemt Merel op als personen waar zij goed mee op kan schieten maar ze wil niet vertellen met wie zij minder kan opschieten. Ook vraagt Hiske aan haar mede bewoners waar ze trots op zijn, met wie heb je een goede verhouding hebben en welke mijlpalen ze hebben bereikt. De meeste bewoners geven eerlijk antwoord op Hiske. Wat zal ze met deze informatie doen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *