Mike bespreekt zijn mening over Lotus met Hiske

Mike bespreekt zijn mening over Lotus met Hiske

Hiske is bezig met een rondje langs haar mede bewoners en is benieuwd hoe iedereen over elkaar en Utopia 2 denkt. Wanneer Hiske bij Mike aankomt vraagt ze naar de status met Lotus en hier lijkt Mike eerlijk antwoord op te geven. We hebben een leuke band laat Mike aan Hiske weten. We vertrouwen elkaar daarin voegt hij eraan toe. En geeft aan dat hij Lotus het leukste vindt in Utopia 2 maar dat Lotus niet het meisje is waarmee hij kinderen zou willen. We zijn niet echt elkaars types gaat Mike verder.  Maar ik zal haar nooit kwetsen eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *