Lotus vindt dat Christel stemmingswisselingen heeft en bespreekt dit met haar

Lotus vindt dat Christel stemmingswisselingen heeft en bespreekt dit met haar

Christel en Lotus liggen de laatste tijd niet volledig met elkaar op één lijn. De twee hebben veel onenigheid met elkaar en het lijkt Christel slim vandaag hier even met Lotus over te spreken. Wanneer de twee in het huisje van Lotus zitten, bespreekt Christel haar frustratie. Ze vindt het jammer dat Lotus zich alleen inzet voor haar eigen project en geen aandacht besteedt aan andere projecten. Dat komt omdat ik al heel erg druk heb met mijn eigen dingen legt ze verder uit. Daarnaast vindt ze dat Christel vervelend tegen haar doet maar Christel vindt op haar beurt dat dit niet het geval is. Lotus geeft daarna aan dat ze vindt dat Christel veel stemmingswisselingen heeft. Ik vind dat moeilijk om mee om te gaan en ik ben het echt een beetje zat voegt ze eraan toe. De twee lijken er niet helemaal uit te komen met elkaar. Zullen zij het nog goed maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *