De bewoners hebben een cake gebakken om de keuken in te wijden

De bewoners hebben een cake gebakken om de keuken in te wijden

De bewoners hebben een paar dagen geleden een nieuwe keuken gekregen en ze willen deze graag goed benutten. Om deze reden hebben de bewoners afgelopen avond een chocoladecake gebakken en hier willen zij met zijn allen van genieten. Wanneer de bewoners zich hebben verzameld in de silo, doet Erik de oven open en tovert de heerlijke cake tevoorschijn. Erik vertelt hoe de keuken is ingedeeld en wat voor apparaten de bewoners nu allemaal kunnen gebruiken. De bewoners zijn erg enthousiast als ze de vaatwasser zien. Dit betekent dat zij niet meer hoeven af te wassen. Zullen de bewoners genieten van hun eerste gerecht uit de oven?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *