Jessie lijkt niets te zien in de plannen van Timothy

Jessie lijkt niets te zien in de plannen van Timothy

Timothy en Jessie stonden afgelopen avond buiten in de sneeuw en Timothy vertelt dat hij grootse plannen heeft. Ons huis komt hier voor alle bewoners, vertelt de mannelijke bewoner en hij wijst naar het stuk grond. Timothy vertelt dat hij binnenkort gaat beginnen met bouwen. Nice, tof, reageert Jessie. Timothy legt uit dat het echt een soort relaxruimte wordt. Waar hebben we de silo dan voor?, vraagt Jessie zich af. Volgens Timothy is dat vooral een woonkamer en wordt er in het nieuwe gebouw onder andere een zwembad, een jacuzzi en een sauna gebouwd. Dat zou mooi zijn, zegt Jessie. Even later als Timothy weg is, begint hij te lachen. Wat een natte krant, zegt hij in zichzelf. Jessie gelooft niet dat de ruimte voor alle bewoners is. Ik denk dat hij gewoon vier mensen bedoelt, zegt hij. Dezelfde vier waar ze altijd alles mee doen. Wat een slap verhaal zeg. Zou Jessie gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Heidy at 13:21

  Ik denk dat Tim wel degelijk iets wil gaan bouwen voor alle bewoners! Jessie daarentegen wil een villa bouwen alleen voor zichzelf!! Dat is pas een narcist en doet zich heel anders voor dan dat hij werkelijk is. Kijk maar wat hij allemaal heeft geflikt in Utopia 1. Het wordt hoog tijd dat Jessie Utopia gaat verlaten, zal het een stuk rustiger worden. Zoals het er nu aan toe gaat, de sfeer, de houdingen t.o.v. elkaar is alleen veel erger geworden sinds Jessie is binnengekomen.

 2. Corry at 09:41

  Zeker weten heeft Jessie in deze gelijk!
  Maar die narcist weet altijd wel overal een mooi verhaal van te maken wat geloofwaardig klinkt.
  En zeker verhalen die bij andere bewoners zeer aantrekkelijk in de oren klinken, en waar ze heel enthousiast van raken.
  En vervolgens lijkt het allemaal anders te zijn als wat er in eerste instantie gezegd is!
  En de bouw benodigdheden die worden zeker gekocht van het sponsor geld.
  Die vier denken dat ze alles kunnen bepalen en kunnen doen wat ze willen.
  Die vent moet gewoon oprotten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *