Jens probeert te bemiddelen in de driehoeksverhouding tussen Shelley, Gerrit en Adriaan

Jens probeert te bemiddelen in de driehoeksverhouding tussen Shelley, Gerrit en Adriaan

Er is de laatste tijd veel te doen geweest rondom de relatie tussen Shelley en Gerrit. De twee lijken niet met en zonder elkaar te kunnen. Ook Adriaan speelt een rol in deze verhouding, omdat Adriaan en Gerrit elkaar beide niet te lijken mogen, terwijl Shelley goed om kan gaan met beide. Jens wil graag dat de relatie goed wordt tussen Shelley, Gerrit en Adriaan en probeert dit op een humoristische manier te benaderen. Wanneer iedereen in de silo zit tekent Jens de verhouding tussen de drie op het bord. Nadat hij dit heeft gedaan gaat Jens richting Adriaan en stelt voor dat Shelley, Gerrit en Adriaan een nachtje met elkaar moeten slapen in de Mongoolse tent. Adriaan stemt in met het voortel. Wanneer zullen de drie de nacht doorbrengen met elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *