Shelley heeft moeite met Gerrit en lijkt het af te willen kappen

Shelley heeft moeite met Gerrit en lijkt het af te willen kappen

Shelley en Gerrit hebben officieel geen relatie meer met elkaar, maar het lijkt erop dat de twee elkaar nog steeds opzoeken. Wanneer de twee genegenheid missen zijn ze er voor elkaar, maar Shelley lijkt hier mee te willen stoppen. Wanneer Shelley en Franny samen zijn, bespreken de dames de situatie. Ik wil het afkappen, geeft Shelley toe richting Franny. Ze legt uit dat Gerrit makkelijk omgaat met de situatie tussen hen, maar dat zij hier best wel moeite mee heeft. Ze kan het naar eigen zeggen niet luchtig zien. Toch geeft Shelley aan ze Gerrit hier nog niet van op de hoogte heeft gesteld. Zal Shelley het nog vertellen aan Gerrit?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *