Timothy praat met Hiske en Christel over zijn plan

Timothy praat met Hiske en Christel over zijn plan

Timothy is van plan om Franny ten huwelijk te vragen, maar voordat hij eventueel op zijn knie gaat, wil hij de ouders van Franny om goedkeuring vragen. Het is wel een vraag joh, zegt Christel. Ik zou als moeder heel trots zijn, zegt Hiske. Blijkbaar is het heel belangrijk voor diegene die met haar wil trouwen en dat betekent dat je er toch in betrokken wordt. Hiske vraagt aan de mannelijke bewonerwat hij gaat doen als hij een ‘nee’ krijgt. Stel ik zou wel een ‘nee’ krijgen, dan denk ik niet dat ik het zal doorzetten, reageert Timothy. Christel vertelt dat ze het heel erg mooi vindt dat Timothy om de hand van Franny vraagt. Ik ga er werk van maken, zegt Timothy met een glimlach. Toch lijkt hij een beetje zenuwachtig te zijn. Wat zal de mannelijke bewoner als antwoord krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 1.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *