Geit Lucy is gisteravond bevallen van een lammetje

Geit Lucy is gisteravond bevallen van een lammetje

Gisteravond is geit Lucy bevallen van een lief klein lammetje. Terwijl de meeste bewoners nog op één oor liggen komt Franny tot de ontdekking. Ze haast zich weer snel naar haar huisje om Lotus te waarschuwen. Lucy is bevallen, klinkt het waarna Lotus haar bed uitspringt, een jas aan trekt en zich naar de dieren haast. Wat schattig. Het babynieuws verspreidt zich snel in Utopia 2  waardoor de bewoners één voor één kennis komen maken met het nieuwe lammetje. Christel, Hiske en Mike feliciteren elkaar met hun nieuwe aanwinst. Hoe zullen de bewoners het nieuwe lammetje noemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *