Eigenaresse Roos controleert het pas geboren lammetje in Utopia 2

Eigenaresse Roos controleert het pas geboren lammetje in Utopia 2

Er is een lammetje geboren in Utopia 2 en daarom hebben de bewoners voor de zekerheid Roos de eigenaresse van de dieren gebeld. Roos komt kijken of alles goed gaat met het pas geboren lammetje. Het is een meisje zegt ze meteen. De eigenaresse knipt vervolgens de navelstreng van het lammetje en zegt het overgebleven stukje navelstreng te laten zitten en te laten opdrogen. Het is een mooi groot geitje gaat ze verder. Voor nu geeft ze aan dat het verstandig is om Katie voor twee of drie dagen uit de buurt van het lammetje te houden totdat het lammetje stevig op haar benen staat. Ook feliciteert ze Lucy met haar eerst geborene. Lotus maakt zich daarnaast zorgen om het weer. Is het dan niet koud voor ze nu vraagt ze aan Roos. Nee hoor, als het een beetje koud weer is dan drinken ze alleen maar beter antwoordt Roos op haar beurt. Je mag haar de aankomende dagen ook wel wat extra brokjes geven gaat ze verder. Als tip geeft ze wel nog mee dat ze in de gaten houden dat er aan beide kanten van de uier van Lucy ongeveer evenveel wordt gedronken. De bewoners mogen het lammetje gewoon aaien. Dat is nooit erg, maar til hem zo min mogelijk op benadrukt Roos. Goed dat je hebt gebeld, het gaat helemaal super en lekker laten gaan zo sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *