Brenda krijgt een emotionele brief en verlaat Utopia 2

Brenda krijgt een emotionele brief en verlaat Utopia 2

Merel vindt een witte brief in de brievenbus en ze ziet al snel dat de envelop voor Brenda bestemd is. Ze loopt op haar mede bewoner af. Brenda maakt vervolgens de brief open en ze begint te lezen. Niet veel later barst ze in huilen uit. Merel probeert haar ondertussen te troosten maar Brenda is ontroostbaar. Ik wist het gewoon zegt ze overstuur. In de brief staat dat de opa van Brenda snel zal komen te overlijden. Merel en Brenda zoeken samen het huisje op, om in alle rust de brief nog een keer te lezen. De twee besluiten na het lezen van de brief direct de groep bij elkaar te roepen om het emotionele nieuws te delen. Als alle bewoners zich in de silo hebben verzameld, leest Merel de brief voor. Ik wil er gewoon nu heen zegt Brenda als Merel klaar is met lezen. Alle bewoners stemmen daar direct mee in. Dat lijkt Brenda erg fijn te vinden en ze maakt zich meteen klaar om Utopia 2 tijdelijk te verlaten. Niet veel later lopen Brenda en een aantal bewoners naar de poort. Bij het hek wordt ze uitgebreid geknuffeld. Heel veel sterkte zegt Brandon. Houd je sterk fluistert Hiske. We denken aan je voegt Christel eraan toe. Als de bewoners Brenda een knuffel hebben gegeven, loopt Brenda huilend de poort uit. De bewoners pinken ook een traantje weg. Jezus zegt Merel huilend. Sterkte Brenda!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 197    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *