Jessie heeft woorden met Mike nadat hij een opmerking over de financiën maakt

Jessie heeft woorden met Mike nadat hij een opmerking over de financiën maakt

Jessie en Jens zijn druk bezig achter de computer als Mike een opmerking maakt over de financiën. Jessie heeft namelijk een euro van de bv gevonden en dat lijkt hem niet lekker te zitten. Jessie en Mike gaan vervolgens met elkaar in discussie. Waar hebben we het over Mike vraagt Jessie geïrriteerd. Over een euro antwoordt Mike. Hij lijkt het erg slordig te vinden dat er geld op de grond ligt. Wees zuinig benadrukt hij. Dit is een euro van ons geld voegt hij eraan toe. Jessie lijkt er ondertussen helemaal klaar mee te zijn. Wat een kleuter zegt hij. Mike gaat verder met klussen. Niet meer laten slingeren hè zegt hij als Jessie wegloopt. Jessie antwoordt dat hij het zal laten weten als hij ergens een rondslingerende schroef van Mike tegenkomt. Jij mag wel op en aanmerkingen hebben op iedereen maar nu geef ik een opmerking en moet je kijken hoe je doet man reageert Mike boos. Je maakt een groot circus van een euro zegt Jessie. Uiteindelijk gaan de twee uit elkaar. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *