Mike wil Jessie gaan confronteren met het feit dat hij hem helemaal niet kent

Mike wil Jessie gaan confronteren met het feit dat hij hem helemaal niet kent

Mike heeft een discussie gehad met Jessie en wat later hij brengt verslag uit bij Timothy. Hij denkt dat hij een god is begint Mike. Timothy heeft tegen Jessie gezegd dat hij zichzelf niet durft te zijn. Mike denkt op zijn beurt dat als hij aan Jessie vraagt wie hij is en wat hij heeft meegemaakt Jessie dan gaat huilen. Hij heeft zoveel emoties in zich zitten, dat hij er overheen lult gaat Mike verder. Dat denkt Timothy ook. Hij heeft continu kritiek op anderen, zodat hij niet naar zichzelf hoeft te kijken legt hij verder uit. Hij kan goed naar anderen wijzen maar hij vergeet zichzelf in emoties voegt Mike eraan toe. Volgens Mike gaat Jessie niet liefdevol met de andere bewoners om. En vertelt dat Jessie alleen maar een spiegel bij de andere bewoners voorhoudt. Timothy lijkt het met Mike eens te zijn. Volgens Timothy kan Jessie niet delen en is vrijwel alles wat hij doet uit eigenbelang. De twee zijn het erover eens dat ze Jessie helemaal niet zo goed kennen. Ik ga hem echt confronteren met het feit dat ik hem niet ken maar dan in discussievorm besluit Mike. Hoe zal Jessie hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *