Jens en Gerrit praten negatief over Timothy

Jens en Gerrit praten negatief over Timothy

Gerrit en Jens zitten in de Mongoolse tent en samen bespreken ze de andere mede bewoners. Wat vind jij nou van Tim vraagt Gerrit geïnteresseerd. Jens lijkt het niet goed te weten. Ik zit een beetje vast met mijn persoonsschets van Tim, omdat het zo alle kanten op gaat legt Jens uit. Het een heeft niet te maken met het andere voegt hij eraan toe. Gerrit moet lachen. Hij doet maar wat voegt hij eraan toe. Het is een grote blaaskaak. Hij zegt maar wat, hij doet maar wat… Daar lijkt Jens het mee eens te zijn. Volgens hem heeft Timothy het idee dat als hij zich zo opstelt als nu, hij populair aan het worden is. Hij heeft gewoon zelf niet door wat hij allemaal verluld gaat Gerrit verder. Dat is misschien wel het ergste benadrukt hij. Jens moet wederom lachen. Het enige wat wij zeker van hem weten, is dat hij hier is zegt hij. Alles daaromheen, het wat, het waarom, dat is allemaal achtergrond benadrukt hij. Zouden de andere bewoners er ook zo over denken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *