Shelley heeft het plan een Utopia winkel op te zetten

Shelley heeft het plan een Utopia winkel op te zetten

Shelley is van plan om een Utopia winkel te beginnen in de silo. In de winkel zullen alle Utopiaanse producten komen te liggen en Shelley is van plan om iedere dag bezoekers langs te laten komen om te winkelen. Shelley vertelt haar plan aan Hiske. Zo zegt Hiske onder de indruk. Dat ga ik nu allemaal regelen gaat Shelley resoluut verder. En voegt de daad bij het woord en in de silo spreekt ze direct Mike, Eric en Adriaan aan. Hoe kan ik het beste een kledingrek maken vraagt ze aan haar mede bewoners. Ik ga even kijken of ik wat kan maken zegt Mike. Geef me even de tijd. Zal de winkel snel gerealiseerd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ruud at 22:45

    Een winkel pff ieder vrouw kan een bh kopen in een winkel thuis en niet Naar haar komen ze is veels te duur en ze koop ze zelf en dan een lapje de op zetten vrouwen zijn toch niet gek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *