De bewoners uit Utopia 2 vergaderen over een naam voor het pasgeboren geitje

De bewoners uit Utopia 2 vergaderen over een naam voor het pasgeboren geitje

Geit Lucy bevallen van een lammetje en dat laten de bewoners niet zomaar aan zich voorbijgaan. Iedereen is samengekomen in de silo om te speculeren over een naam. Het is niet onopgemerkt gebleven begint Lotus. We hebben een klein lammetje mogen verwelkomen in Utopia. En legt uit dat de geitjes vandaag een rustdag hebben maar dat de bewoners morgen met het kleintje mogen knuffelen. We hebben natuurlijk nog wel een naam te verzinnen gaat ze verder. Dus laten we er onder het genot van een beschuitje met muisjes hierover nadenken voegt ze eraan toe. Hiske begint en ze vertelt dat ze stemt voor de namen Roos en Eevee. Merel is daarentegen voor Valentina en Lammie. Ik ga voor Eevee-Roos vervolgt Christel. En Geittie vind ik ook leuk voegt ze eraan toe. Ook Shelley en Franny zien iets in de naam Eevee. Jessie stemt echter voor de naam Ivy, omdat zijn hond ook zo heet. Eentje voor Eevee en eentje voor Daisy vervolgt Jens. Adriaan stemt voor Ivy en Lammie. Uiteindelijk zorgt Erik met twee stemmen voor Ivy voor een gelijkspel tussen de namen Eevee en Ivy. Zijn jullie blij met Eevee Roos? stelt Lotus voor. Anders is het gewoon Eevee. Uiteindelijk beslissen de bewoners dat het lammetje Eevee zal eten. Iedereen begint te klappen en Lotus stelt voor om direct een naambordje voor het geitje te maken. Wat vinden jullie van deze naam?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *