Wordt Brandon trainer van de vrouwelijke bewoners?

Wordt Brandon trainer van de vrouwelijke bewoners?

Lotus is in de caravan wanneer Brandon binnen komt lopen. Jens zegt net dat ik de coach ben van de dames zegt hij lachend. Lotus begint ook te lachen. You were just helping voegt ze eraan toe. Brandon legt vervolgens uit dat Jens dacht dat hij nu ook een schema voor twaalf weken zou gaan maken om met Fajah Lourens te concurreren. Maar daar zit ik niet op te wachten hoor zegt Brandon. Lotus knikt en ze zegt dat Fajah Lourens echt wel weet wat ze doet. Het is gewoon fijn dat je ons kan helpen en dat je sportbuddies erbij hebt legt ze uit. Brandon laat verder weten dat hij wil gaan trainen om zomer klaar te worden. Hoe vaak train jij nou per week vraagt ze. Brandon zegt dat hij eerst dagelijks sportte maar dat hij nu drie keer per week traint. Ik wil me bezig gaan houden met CrossFit gaat hij verder. Gisteren heb ik bijvoorbeeld 100 push-ups, 100 jumping squats en 100 pull-ups gedaan legt hij uit. Vandaag wil ik 100 push-ups, 100 sit-ups, 100 lunges en 100 pull-ups gaan doen. Zal het de bewoners lukken om fitter te worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *