Als het aan Jens en Jessie ligt stopt de lingerie verkoop van Shelley

Als het aan Jens en Jessie ligt stopt de lingerie verkoop van Shelley

Jessie en Jens zijn bezig met de financiën. Terwijl de twee bezig zijn met berekenen komen ze tot de conclusie dat het wellicht beter is om te stoppen met de verkoop van de lingerie van Shelley.  Om even terug te komen op de vraag of het beter is om de lingerie wel of niet te verkopen. Het antwoord is nee zegt Jens tegen Jessie. Jessie lacht en antwoordt eveneens nee. De twee zijn beiden van mening dat met de verkoop van de lingerie te weinig geld binnen komt.  Sorry maar even de harde realiteit natuurlijk. We kunnen niet denken dat het goed gaat komen zegt Jens. De twee lijken het allebei geen goed idee te vinden dat Shelley lingerie gaat verkopen in haar winkel. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *