Hiske en Christel willen dat Jessie iedere dag een moment vrij houdt voor ontspanning

Hiske en Christel willen dat Jessie iedere dag een moment vrij houdt voor ontspanning

Jessie zit achter de laptop wanneer Christel en Hiske aan komen lopen. Wij zijn hier voor je ontspanningsmomentje beginnen de twee vrouwen. Jessie knikt maar zegt dat hij al heel erg ontspannen is. Was jij niet van de afspraken nakomen vraagt Hiske. Je zou elke dag een momentje reserveren voor ontspanning. Afspraak is afspraak benadrukt ze. Jessie besluit om eerst zijn to do list erbij te halen en te bekijken of hij hier wel tijd voor heeft. Oké, laten we over anderhalf uur mediteren, dan kan ik erna in bed gaan liggen voegt hij eraan toe. Hiske en Christel stemmen ermee in en zullen rond deze tijd in hun huisje op hem wachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *