Jessie en Jens willen Shelley training geven in het op de markt brengen van producten

Jessie en Jens willen Shelley training geven in het op de markt brengen van producten

Shelley en Jens zitten afgelopen avond in de silo wanneer Jessie binnen komt lopen. Je kunt toch wel concluderen dat het met je lingerie niet helemaal volgens plan is gelopen begint hij doelend op de factuur die Shelley gisteren ontving. Jens knikt maar vraagt zich af wat dan de oplossing is. Terugsturen antwoordt Jessie. En anders houden we de producten hier maar kunnen we het alsnog niet betalen voegt hij eraan toe. Volgens hem is Shelley nooit begeleid bij het in de markt zetten van producten. Daarom willen Jens en ik je wel een training geven om ervoor te zorgen dat je het erna zelf kan voegt hij eraan toe. Shelley knikt, maar geeft wel toe bang te zijn dat de afzender geen retour zal accepteren. Dan kan je alsnog contact opnemen met de mededeling dat we het niet kunnen betalen gaat Jessie verder. Shelley vertelt daarna dat ze nooit had verwacht dat het bedrag voor de beha’s zo hoog zou zijn. Je had het wel al van tevoren kunnen berekenen zegt Jens terwijl hij naar de verstuurde e-mails kijkt. Wat later zegt Shelley dat ze oprecht niet weet wat ze nu moet doen. Het is ook lastig zegt Jessie. Heb je duidelijk gezegd dat we geen geld hebben? Shelley knikt en vertelt dat de afzender niet duidelijk was over of ze een retourzending zullen accepteren. Ik zou het even afwachten zegt Jessie. Het komt goed eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *