Jessie kan de verwen dag toch wel erg waarderen

Jessie kan de verwen dag toch wel erg waarderen

Hiske en Christel hebben speciaal voor Jessie een verwendag gepland. In eerste instantie zag hij dit niet helemaal zitten, maar de twee vrouwen weten hem uiteindelijk toch om te praten. Jessie heeft met Christel en Hiske gemediteerd en wat later is het tijd voor een hoofdmassage van Brenda. Als hij heeft plaatsgenomen in de kappersstoel wordt zijn haar gewassen en geniet hij van een heerlijke massage. Ondertussen besluiten Hiske en Christel dat het ontspannend zou zijn om een bad met warm water en heel veel schuim te vullen. Ultieme ontspanning noemt Hiske het. De vrouwen vullen een kuip met warm water en regelen slippers en een badjas voor hem. We gaan door naar het volgende moment zegt Hiske tegen Jessie. En legt uit dat hij lekker in bad gaat en hij besluit direct om zijn zwembroek aan te doen. Ga je ook een maskertje op doen terwijl ik in bad zit vraagt Jessie. Hiske stemt in. Dat vind ik leuk roept Jessie enthousiast. Even later neemt hij plaats in het bad en wordt er door Christel een gezichtsmaskertje opgesmeerd. Ik ben verdomd ontspannen. Wie had dat gedacht vertelt Jessie. Zijn dag kan nu al niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *