Timothy wil graag een week total lockdown doen in Utopia 2

Timothy wil graag een week total lockdown doen in Utopia 2

Timothy heeft het idee bedacht om een week lang het water en de elektriciteit af te sluiten. Zo kunnen de nieuwe bewoners voelen wat wij maanden geleden hebben doorgemaakt zegt hij tegen Hiske en Christel. De twee vrouwen zien wel iets in het plan. Ja hoor, prima zeggen ze. Wat later praat Timothy ook met Brandon, Franny en Jens om hen naar hun mening te vragen. Ik doe mee zegt Brandon meteen. Een total lockdown voegt hij eraan toe. Ook Jens en Franny zijn voor. Daarna loopt Timothy naar de silo om ook Erik in te lichten. Nou, leuk antwoordt Erik sarcastisch. En legt uit dat hij geen voorstander is van het plan. Liever niet wat mij betreft. Gadverdamme, vijverwater voegt hij eraan toe. Zal er een total lockdown volgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *