Timothy wil ervoor zorgen dat Jens een echte man wordt

Timothy wil ervoor zorgen dat Jens een echte man wordt

Jens is in de caravan wanneer Timothy binnen komt lopen. Het is vandaag maak van Jens een echte man dag zegt hij stellig. Merel wil jou immers alleen als je een echte man bent voegt hij eraan toe. En vervolgt dat Jens zich mag gaan omkleden en samen met hem aan de slag moet. Let’s go. Jens begint te lachen en samen lopen ze richting de Mongoolse tent. Gaan we trainen vraagt hij. Timothy knikt en laat weten dat ze vanaf nu drie keer in de week gaan sporten. We gaan alles doen wat jouw huidje van metaal gaat maken benadrukt hij. Wat later legt Timothy uit dat ze eerst rustig gaan beginnen en hem vanzelf wel sneller zal willen. Een echte man is niet bang om vies te worden. Wat later rennen de mannen over het Utopia terrein wanneer Timothy begint te roepen. Wie wordt een echte man? Wie gaat er nooit meer opgeven? Jens lacht. Tim roept hij. Zal Timothy erin slagen om van Jens een echte man te maken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 1.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *