Shelley en Gerrit willen geen relatie meer maar wel van elkaars aandacht genieten

Shelley en Gerrit willen geen relatie meer maar wel van elkaars aandacht genieten

De relatie van Shelley en Gerrit heeft veel ups en downs gekend. Een aantal weken geleden is de relatie ten einde gekomen, maar de twee groeien sinds een paar dagen steeds weer dichter naar elkaar toe. Jens wil graag voor relatietherapeut spelen als hij hiermee kan zorgen dat Shelley en Gerrit ditmaal een positievere relatie met elkaar kunnen aangaan. Tijdens de vorige sessie heeft hij de twee huiswerk gegeven, namelijk met elkaar naar bed gaan. Alhoewel Jens dit waarschijnlijk sarcastisch bedoelde hebben Shelley en Gerrit dit uiteindelijk toch gedaan. Het verhaal dat zij het bed met elkaar hadden gedeeld ging al rond in Utopia 2 maar nu wordt het ook officieel door hen bevestigd. Shelley en Gerrit zitten naast elkaar op bed en Jens zit tegenover hen. Uit het gesprek dat de bewoners onder leiding van Jens voeren komt naar voren dat Shelley en Gerrit geen relatie met elkaar hebben maar wel van plan zijn om van elkaars aandacht te genieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *