Shelley komt haar afspraken niet na met een samenwerkend bedrijf

Shelley komt haar afspraken niet na met een samenwerkend bedrijf

Merel zit achter de computer en heeft een e-mail van Shelley geopend. Ook Jens en Jessie zijn nieuwsgierig en schuiven bij haar aan. Wanneer ze het mailtje opent, schrikt Merel. Eerder had Shelley een bestelling gedaan bij een bedrijf voor haar lingerie. Het schijnt dat Shelley een afsprak had gemaakt maar deze niet is nagekomen volgens het bedrijf. Van alle maten twee stuks. Nu geef je aan dat ze allemaal retour moeten. Dit is niet onze werkwijze leest Merel hardop voor. Merel en Jessie vinden het vreemd dat Shelley zo’n afspraak heeft gemaakt en dan haar levering wil annuleren of retour sturen. Wanneer ze verder lezen merken ze dat het bedrijf schappelijk is tegenover Shelley, want ze bieden haar nog een extra optie. Ik vind dit nog heel schappelijk merkt  Merel op tegen haar twee mede bewoners. Ik zou geen zaken meer doen met Shelley, dat zou ik hebben gestuurd eindigt ze… Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *