De bewoners slapen uit en Mike en Jessie praten over nieuwe producten

De bewoners slapen uit en Mike en Jessie praten over nieuwe producten

De bewoners uit Utopia 2 zijn op deze nieuwe dag wat later opgestaan. Jessie en Adriaan waren echter al vroeg op. De twee overleggen over wat ze nog willen maken in de mini samenleving. Zo dacht Jessie aan schildersezels omdat hij zag dat er nog genoeg hout was. Wanneer Mike ook zijn huisje uitkomt, spreekt Jessie Mike aan. Gisteren hadden de twee een discussie over hout en nu lijkt het erop dat de twee weer normaal met elkaar kunnen praten over hout. Jessie laat weten dat hij graag schildersezels wil maken en vraagt Mike om zijn mening. Mike vindt het prima maar geeft wel aan dat er van de steigerhouten planken beter bankjes gemaakt kan worden. Deze zullen volgens hem heel goed verkopen in de zomer, dus het is zonde om het hout te gebruiken voor andere voorwerpen. Wat zal deze nieuwe dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *