Adriaan is weer eens gefrustreerd door de grote puinhoop in de mini samenleving

Adriaan is weer eens gefrustreerd door de grote puinhoop in de mini samenleving

Adriaan is afgelopen avond bezig met de afwas wanneer Christel naar hem toekomt. Het is elke dag een grote puinhoop in de keuken zegt Adriaan kwaad. Iedereen laat alles maar achter hun kont aan slingeren voegt hij eraan toe. Christel is even stil maar stelt dan voor om straks met z’n allen de afwas te doen. Nee, laat maar. Ik vind het allemaal prima antwoordt Adriaan gefrustreerd. Wat later loopt Adriaan de caravan in waar hij zijn verhaal bij Jessie doet. Ik begrijp je frustratie zegt Jessie. Nu is de vloer schoon maar als je morgen wakker wordt, is het weer een bende voegt hij eraan toe. En zegt dat hij niet snapt dat mensen hun eigen bord en bestek niet schoonmaken. Wordt vervolgt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *