De bewoners uit Utopia 2 kleden zich om in Tiroler pakjes

De bewoners uit Utopia 2 kleden zich om in Tiroler pakjes

Afgelopen avond, na het eten hebben Hiske en Merel een leuke mededeling. Lieve mensen beginnen de twee vrouwen. In het kader van het feit dat wij deze maand twee evenementen hebben, hebben wij Tiroler pakjes voor jullie! Merel legt daarna uit dat iedereen tien minuten de tijd krijgt om zich zo goed mogelijk in de Tiroler stijl te verkleden. Inclusief make-up, haar, et cetera. Op het moment dat we de silo uitlopen, gaat de tijd in. Er volgt een applaus, waarna iedereen snel een pakje van de twee vrouwen aanneemt. Hiske en Christel lopen daarna al jodelend richting hun huisje. Zal het een succes worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *