De bewoners uit Utopia 2 spelen een spel en Jessie heeft daarin een grote rol

De bewoners uit Utopia 2 spelen een spel en Jessie heeft daarin een grote rol

Alle bewoners zitten gezamenlijk een veganistische maaltijd van Adriaan te eten wanneer Merel een doos met briefjes tevoorschijn haalt. Nou, jongens begint ze. We hebben vandaag allemaal een briefje ingevuld met daarop ons antwoord op de vraag Wie is Jessie? Ik ga de papiertjes nu uit de box halen voegt ze eraan toe. Jessie begint te lachen en zegt dat hij benieuwd is. Merel trekt vervolgens het eerste briefje uit de doos. Jessie is die gek met krullend haar en een boot. Waarom is hij in Utopia? Om Franny van Tim af te pakken. Hierna pakt ze het volgende briefje. Wie is Jessie? Dit weet hij het beste, vraag dit dus aan hem. Waarom is hij in Utopia? Voor dierenvoeding, structuur en wellicht ook voor de fame. Wat later volgt een applaus. Is er nu meer duidelijk geworden over jezelf? vraagt Shelley. Jessie schudt zijn hoofd, maar zegt wel dat een aantal briefjes wel in de buurt kwamen van wie hij is. Jullie mogen er nog meer antwoorden in stoppen en dan kom ik er later op terug. Wordt vervolgt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *