Het is Brenda gelukt om Jessie en Mike op één schilderij te krijgen

Het is Brenda gelukt om Jessie en Mike op één schilderij te krijgen

Het heeft Brenda enige moeite gekost maar uiteindelijk is het haar toch gelukt om mede bewoners Jessie en Mike naast elkaar te zetten voor haar schilderij. De twee mannen namen plaats op een bankje in de silo waartussen een glazen wand was geplaatst. Nu, uren later, komt Christel kijken naar de schets. Wat vind je ervan? vraagt Brenda. Wat grappig zegt Christel lachend. Met dat muurtje erbij, heel leuk benadrukt ze. Hierboven zie je het eindresultaat. Wat vind jij ervan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *