Lotus laat haar nieuw geschreven single horen aan de groep

Lotus laat haar nieuw geschreven single horen aan de groep

Lotus heeft alle bewoners bij de buitenhaard geroepen om een bijzondere mededeling te doen. Ik heb een nieuwe single geschreven in één dag tijd begint ze haar verhaal. Het is Nederlandstalig en ik ben er best wel trots op, dus ik wil hem graag aan jullie laten horen gaat ze verder. Vervolgens begint ze muziek te spelen en te zingen. Wat later klinkt er een groot applaus. Supermooi reageert Brandon. Erik knikt en laat weten dat het een hit wordt. Helemaal de bom zegt Hiske. Zal het nummer uitgebracht worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *