Timothy is boos op Franny, hij wordt slecht neergezet

Timothy is boos op Franny, hij wordt slecht neergezet

Franny en Lotus zitten in hun huisje wanneer Timothy binnen komt lopen. Gerrit zegt net tegen Jessie dat je tegen hem hebt gezegd dat dansen je hoofddoel is in Utopia, terwijl ik tegen hem heb gezegd dat het overwinnen van je depressie dat is begint Timothy het gesprek. Nu vertelt hij tegen Jessie dat ik mijn vriendin niet goed ken gaat hij verder. En vertelt dat Franny tegen anderen hetzelfde antwoord moet geven als tegen hem. Nu sta ik er slecht op benadrukt hij en loopt gefrustreerd weg. Is je hoofddoel dansen? vraagt Lotus wanneer Timothy weg is. Franny laat weten dat het in eerste instantie wel haar doel was. Lotus vertelt dat ze wel denkt dat Gerrit dit tegen Timothy gaat gebruiken. Je moet gewoon zeggen wat je wilt benadrukt ze. Franny knikt maar legt uit dat ze niet weet wat ze wilt en Gerrit vindt dat haar hoofddoel dansen is. Dat mag hij vinden zegt Lotus. Maar daar kan jij het toch niet mee eens zijn? Franny zucht. Waarom houdt iedereen zich zo met mij bezig? Wat later besluit Lotus om haar eigen geschreven liedje voor Franny te oefenen. Halverwege komt Timothy binnen en sluit Franny in zijn armen. De ruzie lijkt al snel weer te zijn vergeten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *