Wie is Gert-Jan Hennipman precies?

Wie is Gert-Jan Hennipman precies?

Gert-Jan heeft zich al voorgesteld in de voorstelronde toen hij net Utopia in ging maar wat kunnen we nog meer over hem vertellen? Google is onze beste vriend dus we hebben het een en het ander opgezocht voor je. Het blijkt een bekend gezicht van tv te zijn want in verschillende programma’s was hij te zien. Zo zagen we hem onder andere in een programma van BNN genaamd “afkicken”. Een programma wat in 2007 werd uitgezonden waarin jongeren gingen afkicken van hun verslaving. In het geval van Gert-Jan een overtollig gebruik van jointjes… Hij vertelde ook al in zijn voorstelronde af en toe eens wiet te nuttigen. Komisch met de achternaam Hennipman… Enfin, er wordt ook getwijfeld aan de echtheid van Gert-Jan Hennipman. Zo schreef Thomas Aalten een kritische column over hem. Gert-Jan zou volgens hem twee rollen hebben. Hier kun je het nog eens teruglezen.

Maar dat was nog niet alles, hij heeft ook meegedaan aan het programma “Cheat on me”. Een realityprogramma waarin waarin tien koppels in een luxe villa in Thailand hun relatie maximaal op de proef stellen. De mannen en vrouwen worden steeds aan nieuwe partners gekoppeld om zo de andere deelnemers om de tuin te leiden. Niemand weet van elkaar wie in het dagelijks leven een echt stel vormen. De kandidaten doen er alles aan om hun echte liefdespartner geheim te houden. De enige manier om niet ontdekt te worden, is schaamteloos aanpappen met een ander onder het oog van de echte partner. Tijdens het volbrengen van de opdrachten kan het er verhit aan toe gaan, want alles is geoorloofd. Het stel dat het beste in staat is om de rest te misleiden, gaat naar huis met 35.000 euro. Elke aflevering moet telkens één echt koppel geraden worden, dat vervolgens het programma moet verlaten. De vrouw waarmee hij in het programma deelnam is inmiddels zijn ex… En Gert-Jan houdt inderdaad van ondernemen, zo won hij al eerder 25.000 euro via een actie van radio 538 waarmee hij een pannenkoekenrestaurant met een pizza concept opstartte. Inmiddels is dat restaurant ook niet meer maar heeft hij een nieuw bedrijf in schoonmaak van auto’s, the parkwash genaamd. En promoot hij zichzelf flink via zijn eigen website ikbengertjan.nl waar hij zelfs te boeken is. Maar dat zal voorlopig wel niet meer zijn omdat hij in Utopia verblijft 🙂

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 146    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jean at 22:40

    och och och.. Met deze comediant heb ik in 2006 afgekickt in ggz centrum “de hoop” in Dortrecht. Toen was t al n pannekoek, aandachtsgeil kneusje!

  2. Chero at 21:25

    Ze kunnen geen mensen meer krijgen zeker daar die niet op tv zijn geweest of in een instelling hebben gezeten. Jammer dat het concept helemaal naar zijn grootje is waar het voor bedoeld was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *