De reacties van nieuweling Gert-Jan

De reacties van nieuweling Gert-Jan

Gert-Jan is nu een aantal uur in Utopia. Maar wat vinden de bewoners van de nieuweling? Hier lees je de eerste reacties terug.

Na de voorstelronde wordt er al snel gesproken over de nieuweling. Zo vind Do hem positief en is blij met de vibe die hij meebrengt. Rowena vindt dat Gert-Jan na zijn voorstelronde oprechtheid uitstraalt en dat bevalt haar ook goed. Bronno vindt de nieuweling een beetje to much, vooral toen hij in Utopia arriveerde. Hij bespreekt dat met Rowena over en vraagt zich af of dat wel nodig was. Het schijnt dat Bronno vindt dat hij de show probeerde te stelen. Kortom Bronno is nogal sceptisch over wat Gert-Jan heeft voorgesteld en wil het allemaal liever eerst zien dan geloven. Victoria lijkt tijdens het kennismakingsgesprek op één lijn te zetten met Gert-Jan. Zodra hij begint over spirituele ervaringen neemt Victoria waar wat hij zegt en maakt oogcontact. Ze begint te glimlachen alsof ze zich aangetrokken voelt tot hem. Benjamin houdt ook van zijn oprechtheid, En merkt op dat hij Gert-Jan een soort Rolf vindt maar dan de 2.0 versie. Dominique vergelijkt Gert-Jan erder met Bjorn en is tevreden met wat zij heeft gezien tot nu toe. En Bjorn? Ja die lijkt ook tevreden te zijn. Tijdens de rondleiding komen we erachter dat ze een klik hebben. Bjorn vindt het vooral fijn dat er iemand is die hem mogelijk op kan volgen met al het regelwerk wat hij doet. Naar eigen zeggen kan hij volgende maand vertrekken of over vijf maanden. Maar een jaar blijven dat gebeurd zeker niet meer! Wat vindt jij van de nieuweling? Is het een mooie aanwinst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 19:19

  Of het een mooie aanwinst is? Ja mooi is deze man zéér zeker. Heel wat mooier dan Cemal, die enkel naakt dan de tongen los krijgt. Deze Gert Jan is – met kleren aan 🙂 – ook een lust voor het oog.

  Maar of het een waardevolle aanwinst is? Dat denk ik ook wel. Acteren, presenteren. Gert Jan kan het. Door cheat on me, zal hij ook de Utopia fans en ook de inwoners vaak op het verkeerde been kunnen zetten. Cheat on me, was daar speciaal een programma voor. Hoever Gert Jan acteren en eerlijkheid uit elkaar kan houden weet ik niet. Ik hoop dat hij zijn ware persoon laat zien en niet een act.

 2. Anja at 18:37

  Prima aanwinst, bronno heeft comentaar dat gj met brabour binnenkomt en dat hij van alles wil,
  Dat mag bronno zeggen !!!!!!!! Eerste klas fantast, en een stoker, bahhhhhhh
  Do verteld tegen gj dat ze manager is en wat dat inhoud, nou als dat is wat ze zei, dan liegt ze daar de boel aan elkaar met haar onzekerheid????? Duidelijk……ze geniet van aandacht en dat krijgt ze door haar slachtofferrol. Bah, allemaal nep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *