Gert-Jan meldt zich als nieuwe bewoner

Gert-Jan meldt zich als nieuwe bewoner

Ivan is nog geen dag weg of er meldt zich alweer een nieuwe bewoner. Gert-Jan loopt door de poort en wordt hartelijk ontvangen door de bewoners. Tijd voor een voorstelronde van de nieuweling.

Zodra iedereen zit begint Gert-Jan te vertellen. Hij komt uit Loosdrecht, is een ondernemer en harde werker. Hij is ondernemer en is ervan overtuigt dat Utopia een mooie kans is. Verder is presenteren op evenementen en beurzen een grote passie van hem. En denkt dat Utopia een goed platform is om zijn passie te kunnen uitvoeren. Gert-Jan wil de lopende activiteiten nieuw leven inblazen en echt gaan ondernemen. Rowena wil weten of hij kan bouwen. Je kan op mij bouwen! voegt hij eraan toe. Hij is geen aannemer maar hij wil wel de handen uit de mouwen steken. Ramona wil weten wat hij achterlaat nu hij Utopia in gaat. Hij laat twee kinderen achter en dat vindt hij erg moeilijk. Ook laat hij zijn derde kindje, zijn bedrijfje in het wassen van auto’s, achter. Gert-Jan wil heel veel gaan bereiken en hij denkt dat veel dingen beter kunnen. Cees is kritisch en wil weten wat er dan precies beter kan. Gert-Jan vindt dat er altijd wel punten zijn om te verbeteren maar dat wil hij nu niet meteen aan iedereen opdringen. Benjamin wil weten of de nieuweling op dit moment iets mist in Utopia. Gert-Jan vertelt dat mensen vaak in Utopia binnenkomen met veel ideeën maar dat er niet altijd wat van terecht komt. Ramona vindt het leuk dat hij komt om te presenteren maar ze is wel benieuwd hoe hij dat doet. Kan je niet even wat voordoen?  Gert-Jan wordt meteen in het diepe gegooid maar dat vindt hij wel leuk. Hij rent een rondje door de loods, springt op de tafel en vertelt waarom iedereen naar de markt moet komen op 26 maart. Hij is erg aanwezig. Gert-Jan wil iets met presenteren gaan doen. Zijn kinderen kijken geen Utopia en heeft ook geen foto’s van hun mee. Wel is hij veel met video’s bezig en hoopt ze zo toch nog te kunnen bereiken. Gert-Jan is van plan om 15 maanden(?) te blijven en als hij spelletjes doet wil hij winnen. Hij wil dus heel graag Utopiaan van het jaar worden. Verder houdt hij van sporten. Ik wil ook graag geld verdienen voor de BV. Er zijn heel veel mogelijkheden en veel fans. Ik wil geld verdienen door middel van trainingen over de stormbaan. Of een cursus geven voor startende ondernemers. So simple als that zegt Cees sarcastisch en wordt gelijk aangesproken door Rowena. Verder wil Gert-Jan alles proberen om presenteren op te pakken. Rowena is benieuwd voor welk onderdeel van de samenleving zich in wil zetten. De BV antwoordt Gert-Jan resoluut. Er liggen hier echt kansen en ik ben een ondernemer. We kunnen hier iets unieks neerzetten. Hij noemt als idee een mannendag met van alles en nog wat te organiseren. Hoe ga je om met tegenslagen vraagt Ramona. Volgens Gert-Jan ligt dat aan de situatie. Hij probeert van het negatieve iets positiefs te maken. Gert-Jan is meer een groepsdier, hij is graag onder de mensen. Gert-Jan komt uit een streng gelovig gezin, hij geloofd niet echt maar geloofd wel in geesten en mensen die dingen kunnen zien. Waar denk jij dat je een persoonlijke groei in zal krijgen vraagt Benjamin. Gert-Jan hoopt uiteindelijk meer te kunnen loslaten. Gert-Jan is niet echt een drinker maar houdt wel van een feestje. Ik rook niet in het gewone leven maar wel een jointje. Ik mocht mijn plantje niet meenemen dus ik zal af en toe wel een shaggie of sigaretje roken. Ik kan eigenlijk niet koken geeft hij toe. Uiteindelijk wordt er gevraagd welke kamer de nieuweling wil slapen. De groene of paarse kamer. Gert-Jan wil dit graag even bekijken. Gert-Jan vraagt wat de groep van hem wil. Benjamin antwoordt dat je doet wat je zegt en ook gaat doen, ben jezelf. Dan is het tijd voor een rondleiding voor de nieuweling deze zal Bjorn gaan geven. Veel succes Gert-Jan! Wat denken jullie is het een mooie aanwinst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. heel nederland at 19:12

    Nog even en heel nederland is utopiabewoner geweest. Die hoeveelheid wisselingen maakt het alleen maar minder. De waarde gaat er een beetje af zo.

  2. Marja at 14:53

    Ach weer zo’ n gemankeerde persoon die op allemanieren probeert om BN’er te worden. Zielig figuur die daarvoor zijn kinderen in de steek laat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *