Gabriëlle heeft twijfels over het afvallen van Ramona

Gabriëlle heeft twijfels over het afvallen van Ramona

We blikken nog even terug op een paar uur geleden. Arjuna is namelijk weer langs geweest voor de nodige sportiviteit en het weegmoment van Ramona. Dit is positief uitgepakt voor Ramona maar Gabriëlle heeft toch een beetje haar bedenkingen over haar afvalproces.

Ramona is namelijk 2.2 KG afgevallen dus er is wel potentie in haar proces. Maar lang niet iedereen is tevreden over de manier waarop ze afvalt. Zo heeft Gabriëlle al besloten om Ramona te laten doen wat ze wil. Ze wil niet wakker worden volgens haar en let ook niet genoeg op haar voeding. Ik kan niet elke keer aan haar blijven trekken voegt ze eraan toe. En als ze chocola wil in de avond ondanks dat ze moet wegen. Maar misschien moet Arjuna haar nu eens gaan aanpakken zegt ze tegen Gina. Zij knikt en lijkt het er wel mee eens te zijn. Zijn jullie het met Gabriëlle eens? Wie weet gaat er toch nog wat veranderen want Ramona heeft afgesproken met de sport coach dat ze meer gaat sporten…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Chero at 21:12

    Die redt het gewoon niet die Dramona, ze valt alleen af vanwege de pillen die ze ervoor slikt. Als ik Gabs was trok ik me terug die heeft wel genoeg aan zich zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *