Het centraal van 17 maart

Het centraal van 17 maart

De bewoners zijn weer bijeen gekomen voor een bijeenkomst of te wel een centraal. Hier lees je alle besproken punten van 17 maart terug. Het eerste centraal zonder Ivan, hoe zal dat verlopen?

Opening centraal
Victoria opent het centraal, ze wil het graag over de markt hebben. Rowena vult haar aan, ze  gaat de promotiefilm maken voor de markt en misschien ook een speciale rap voor de markt. Morgen gaan ze aan de slag met de merchandise die gemaakt moet worden voor de markt. Tijdens de markt wordt de single van Rowena voor het eerst verkocht worden. De markt zal in het teken van Pasen staan. Rowena biedt aan om in een paashaas pak rond te lopen. Ramona wil een wedstrijd organiseren met een gouden paasei. Bronno grapt dat hij wel verkleed wil gaan als gouden ei. Tijdens de markt zal er chocola verkocht worden en de opbrengst daarvan gaat naar een goed doel.

Nieuwe groepsfoto
Benjamin neemt het woord over, hij wil een nieuwe groepsfoto maken. Aangezien Ivan nu weg is hoopt de rest dat er voor het weekend nieuwe bewoners komen zodat de groepsfoto compleet is. De foto moet wel uiterlijk zondag gemaakt worden. Rowena gaat optreden tijdens de markt en Bjorn gaat misschien ook zingen, maar dat is nog even de vraag aangezien ze tot op heden nog maar dertien bewoners hebben en er veel gedaan moet worden. Bas merkt op dat er nog niet veel gasten komen en roept op om gezellig langs te komen. Ramona vraagt of mensen hun monoloog willen voordragen. Gina vraagt of iedereen een week voor de markt geen eieren meer wil eten. Want ze wil graag eieren serveren die van hun eigen kippen komen.

Evenementen
Bjorn begint over de komende evenementen, zo is er zaterdag een apres-ski feest is. Er zijn geen toiletten maar er staan Dixi’s buiten, dat moet wel even naar de bezoekers gecommuniceerd worden. Ramona vertelt dat de repetities van See Us gisteren niet doorging en daarom gaat Ramona nu één op een met de bewoners aan de slag.

Onverwachte rekeningen
Tijd om over de cijfertjes te praten. Cees heeft wel een slechte mededeling over de financiën. Ze hebben een paar onverwacht hoge rekeningen binnen gekregen. De rekeningen zijn van het afscheidsdiner van Ivan en van wat spullen die kapot waren en vervangen moesten worden. De rekeningen zijn bij elkaar zo’n 1700 of 1800 euro. Bronno vindt dat het afgelopen evenement niet ging zoals hij wilde. Vooral het geld en de kassa’s was slecht geregeld. Iedereen is het erover eens dat een kassa niet onbemand mag zijn. Ook vindt Bronno dat de markt makkelijker toegankelijk moet zijn voor gehandicapten. Vooral de toiletten. Er zal één toilet aangepast worden voor rolstoelgebruikers.

Brainstorm sessie? En einde centraal
Ramona dacht dat dit een brainstorm sessie was in plaats van een centraal. Dat was ook de bedoeling maar het is nu te druk met de badkamer en de voorbereidingen van de markt. Daarom houden de bewoners nu een kort centraal. De volgende brainstorm sessie komt pas na de markt. Bas zegt dat de lijm hard wordt, dus als niemand wat belangrijks te vertellen heeft wil hij weer aan de slag. Cemal wil graag dat de dames zo even wat lekkers te eten maken voor de hard werkende mannen. En daarmee zit het centraal van vandaag erop!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Marja at 13:08

    Cenal heeft groot gelijk, laat die luie dames ook eens wat gaan doen. Vind het al erg dat hij er om moet vragen. Straks zijn ze wel de eerste van de douche gebruik willen maken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *