Benjamin Rob en Bas willen een grap met Bjorn uithalen

Benjamin Rob en Bas willen een grap met Bjorn uithalen

Eerder schreven we al over Bjorn, hij zou net als Rowena graag een single uit willen brengen. Dit hebben de heren ook vernomen en bespraken het tijdens het verbouwen van de badkamer. Het drietal wil graag een grap met hem uithalen. Maar zal Bjorn het ook leuk vinden?

Terwijl de heren bezig zijn met het plaatsen van de gipsen wandjes begint Rob over Bjorn. Hij zegt tegen Bas, Benni en ik zaten te denken we willen bij Bjorn nog een laatste grap uithalen. Maar ik moet effe denken hoe ik hem kan klaar spelen. Geloof me zegt Bas vandaag komt het laatste geintje. Benjamin en Rob kijken elkaar verbaasd aan, zijn droomvrouw grapt Benjamin. Bjorn begint over zijn grap, die nieuwe single van hem. Ik wil eigenlijk gaan klaarspelen dat hij denkt dat het buiten een enorme hit is. Dat als ie buiten komt op festivals geboekt wordt en op een radiostation… Maar het leukste zal zijn omdat alles wat je verdiend hier moet blijven, dat het lijkt alsof we een onwijze klapper gaan maken. Snap je lacht Rob. Ja antwoordt Bas en Rob merkt op dat ze dan zeggen dat ze niet meer hoeven te werken. De hele zomer aan de mexicaantjes hey vult Benjamin aan, phoeh. Als we dan dus iemand laten komen gaat Rob verder die er een som geld tegenaan wil flikkeren. Dat wij de komende zes maanden op onze luie donder kunnen zitten zeg maar. Dat die persoon in één keer twintigduizend af wil nemen. Dat zou toch een mooi verhaal zijn!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:02

  Detje je hebt gelijk.Ze vinden het zelf ook niet leuk als ze in de maling genomen worden.Bjorn is echt een leuke jongen en zou ook aardiger zijn als ze hem niet steeds aanvallen.

 2. anneke at 12:47

  Bjorn is jaloers dat Rowena een plaatje heeft gemaakt , ze moet maar eerst laten zien of het verkoopt.
  Bjorn doet aan plaatjes draaien waarom wil hij dit nu ook, zingen kan hij niet en ook Rowena kan niet rappen allemaal zonde van het geld kunnen ze beter gebruiken

 3. Detje at 12:11

  Hoe onvolwassen, Bjorn is vroeger altijd gepest en dan nu weer dit uithalen? Rob gebruik je verstand eens deed je dit maar eens bij Do maar dat doe je niet. Je mag Bjorn niet en last dat steeds weer blijken en dit moet een groep gaan lijden…..hahaha. Rob met zijn psychologische praatjes zou zijn verstand eens moeten gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *