Cees kwaad om niet schone borden

Cees kwaad om niet schone borden

We blikken nog even terug op afgelopen avond, Cees was toen weer aan de mopper. Dit keer besprak hij met Victoria zijn frustraties. Het ging om een aantal borden wat niet schoongemaakt is.

Cees zegt tegen Victoria dat een aantal bewoners de boel bij elkaar liegt. Zelfs Rowena zei dat ze haar bord had schoongemaakt voegt hij eraan toe. Vervolgens wijst hij  naar de borden. Er stonden er drie in en er is er geen één schoon! Victoria kijkt naar de vloer en onderbreekt hem verder niet. Daarom laat ik dit zien gaat Cees verder. Dat het onzin is. Ik laat me niet besodemieteren! Dat hoeft toch niet? Of wel? Moet ik hier serieus op reageren? reageert Victoria. Cees vindt van wel, je bent van de samenleving, dan vind ik dat je dit moet ondersteunen. Cees heeft gelijk! Victoria onderbreekt hem, nee ik hoef niet altijd te zeggen Cees heeft gelijk! Wil je ook luisteren naar mij? Of heb je geen ruimte om te luisteren voegt ze er geïrriteerd aan toe. Victoria vindt dat zijn aanpak door bewijslast te verzamelen en haar daarmee te confronteren, onnodig. Mensen werken hier de hele dag keihard en dan ga jij zitten zeiken om een vies bord! Volgens Victoria is dat gewoon zeuren vanuit Cees zijn kant. We hadden toch iets afgesproken gaat ze verder. Je komt naar mij, maar op deze manier vind ik het niet nodig. Cees lijkt het niet te pikken, zoek het maar uit zucht hij. Victoria besluit maar weg te gaan. En Cees klaagt bij Bjorn gewoon verder. Kijk zegt hij, dit haalde ik dus zo uit de vaatwasser. Bjorn besluit er maar luchtig mee om te gaan. Nou ja zeg, Cees! Dat kan toch niet! zegt hij dan ook grappend. Bjorn begint met afwassen, mooi hè Cees, dit is niet eens mijn bord.  Probleem opgelost zullen we maar zeggen. Wie heeft er volgens jullie gelijk, Cees of Victoria?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 19:32

  Heerlijk, hoe Victoria Cees van repliek dient. Ze stijgt met sprongen in mijn aanzien.
  Geweldig. Victoria is een vrouw “met ballen” 🙂 tja zo zeggen wij dat, dames onder elkaar

 2. Rina at 12:33

  Ik geef Victoria helemaal gelijk en ik vind haar een verstandige vrouw. Goede aanwinst.
  Cees is en blijft een zeurpiet verschrikkelijk het zal je man zijn eigenlijk zie ik hem verder zelf niks doen.
  Alleen maar op anderen letten.
  Verbeter de wereld Cees en begin bij jezelf.

 3. Ann at 11:06

  Cees kan beter naar huis gaan ..overal maar ook overal let hij op wat een ander doet of niet doet ..wat een moeilijke man ..zou dat thuis ook zo gaan ???ik denk het ik wel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *