Bronno baalt van de nieuwe badkamer

Bronno baalt van de nieuwe badkamer

Zojuist schreven we al over de verschillende emoties die bewoners hadden nadat Ivan Utopia definitief verlaten heeft. Ook Bronno zonderde zich van de groep af. Uiteindelijk ging Rob met hem praten om te achterhalen wat er aan de hand is.

Bronno vertelt dat hij pijn heeft en zichzelf rustig moet hadden. Daar baal ik gewoon van voegt hij eraan toe. Ik wil graag aan de gang. Ik weet dat ik rake opmerkingen maak en dat doe ik dan maar liever niet. Ik ben gewoon een flapuit voegt hij eraan toe. Ik vind dat de rest mij best wel eens harder aan mag pakken als dat nodig is. Dan krijgt het gesprek een ander onderwerp. Het gaat ineens over irritaties. Zo laat Rob weten dat Bronno in zijn ogen niet goed kan luisteren. En Bronno zegt op zijn beurt dat hij zich onbegrepen voelt. Rob vraagt zich af wat er dan precies aan de hand is. Ik zie je regelmatig voor je uit staren alsof je weg wilt. Het is de pijn aldus Bronno maar ook de badkamer die momenteel gebouwd wordt. Dat wordt volgens Bronno zijn ondergang. Rob weet niet wat hij hoort en vindt het een beetje onzin. Alles wordt ook toegankelijk voor jou benadrukt hij. Het is zelfs beter dan dat het was! Eigenlijk wil je een bulldozer door Utopia halen, maar die douche vind je niks? vraagt Rob vol verbazing. Bronno antwoordt dat het voor hem niet altijd makkelijk is in Utopia. Niet alles is gelijkvloers, zoals de bar. Die was er al, dus dat is geen probleem. Maar de nieuwe badkamer is wel een nieuw probleem. Ik heb er zelf voor gekozen benadrukt hij en ik laat me ook door niets of niemand tegenhouden maar ik had wat meer inspraak gewild met de bouw van de nieuwe badkamer. Deze heb ik niet gehad, volgens Bronno kan er geen rolstoel het toilet in. En al die dingen bij elkaar vormen voor mij een hindernisbaan. Rob vindt het op zijn beurt een beetje dubbelzinnig. Je laat je door niets en niemand tegenhouden. Dan wordt dit toch ook niet jouw ondergang? Heeft Bronno volgens jullie een punt?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Druif at 19:52

  Als je met krukken zou lopen zou je weten dat die uitglijden op natte/ vochtige vloeren . En ga je echt op je plaat weet ik zelf uit ondervinding. Zelfs al liggen er maar 2 druppels water

 2. Tineke at 16:08

  het zou heel fijn zijn als de nieuwe badkamer&toiletten rolstoelvriendelijk zou zijn, maar Bronno wist hoe het in Utopia was voor hij erin ging dus het is best vreemd dat hij er nu zo’n punt van maakt.
  Maar hij zal overal een punt van maken als hij zijn zin niet krijgt.

 3. anneke at 14:00

  Dit is misschien raar gezegt maar hij hoeft toch niet met een rolstoel naar binnen, hij heeft toch zijn krukken, en als hij zittend wil douchen kan hij toch een krukje meenemen.
  Heb thuis ook een aangepaste douche ik heb een stoeltje aan de muur misschien ook een goeid voor hun.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *