Ivan verlaat Utopia definitief

Ivan verlaat Utopia definitief

Het moment dat Ivan Utopia definitief zal verlaten is aangebroken, na 22 maanden er vertoeft te hebben heeft hij zijn spullen gepakt en gaat weer richting de buitenwereld.

Ivan pakte vanmorgen de laatste beetjes nog in, hij neemt maar één kist mee naar buiten. Bronno, Rob en Bjorn vinden het wel mooi, je komt met één kist en gaat met één kist. Ivan heeft dus alleen het gene ingepakt wat hem dierbaar is en heeft her en der wat weggegeven. Zoals een klokje voor Bronno en een jas aan Rob. Na een sigaretje neemt Gina Ivan voor de laatste keer onder handen in de “kapsalon”. Ivan zit stilletjes in zijn stoel, hij geeft toe zenuwachtig te zijn en het toch wel erg spannend te vinden. Daarna komt iedereen bijeen voor taart die Bronno gekregen heeft voor de “verkoop” van zijn bed. De taart wordt aangesneden door vader Cees zoals Bronno hem noemt. De taart wordt verdeelt en Bronno vertelt aan wie het bed verkocht is. Hij heeft hogere biedingen afgeslagen omdat het om een jongen gaat die uit een levensgebeuren is gerukt. Hij heeft geen vrienden meer en de mensen hadden niet al te veel spullen. Ik wilde eigenlijk een diner voor jullie neerzetten dus dit is een echte Limburgse vlaai voor jullie. Bronno wil nog meer vertellen maar Ivan onderbreekt hem, hij wil het over luchterige dingen hebben omdat hij nog maar een kwartiertje heeft. Vervolgens wordt er gekletst over van alles en nog wat. Ivan vertelt dat als hij echt buiten is als eerste gaat aarden, alles op zich af laten komen en rusten. Ivan bedankt iedereen nogmaals voor alles en andere (oud) bewoners voor zijn ontwikkeling. Ik waardeer het heel erg en wil mijn familie ook bedanken voor de steun. Onvoorwaardelijke liefde en zonder hen had ik het ook niet vol kunnen houden. Ook wil ik mijn fans bedanken… Vervolgens volgt er een streamlock. Cees spreekt vanuit de groep dat er erg veel respect is voor Ivan zijn betrokkenheid en inzet. Ook de positieve gedragsverandering die hij doorgemaakt heeft. Namens ons en de kijkers bedankt! Ivan merkt op dat het hem dat was. Geniet ervan, blijf positief en zorg goed voor Utopia. Ik heb vertrouwen en daarom kan ik Utopia verlaten. Ivan barst daarna in huilen uit, ik ga jullie missen! Maar gelukkig is er nog leven hierbuiten lacht hij. Ik hou jullie in de gaten! Hij gaat sowieso blijven kijken. Rond 11:55 zegt Ivan een peukie te willen doen en naar de poort te willen.

Dan is het tijd om te gaan, Ivan pakt zijn kist en met de rest loopt hij richting de eerste poort. Al daar wordt er nog een groepsfoto gemaakt zoals we gewend zijn. Ivan zegt alles is gezegd en gedaan, veel succes! Iedereen loopt mee naar de laatste poort waar er vanzelfsprekend nog (emotionele) knuffels en kussen volgen. Daarna volgt er applaus en zegt Ivan snikkend zorg goed voor elkaar. Ik hou echt van jullie. Maak er wat moois van! En stapt richting de buitenwereld waar hij opgewacht wordt door familie vrienden en andere oud bewoners. Zijn Utopia avontuur is definitief ten einde gekomen. Succes in de buitenwereld Ivan!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 09:43

  Ik vind het echt jammer dat ivan weg is. Zoals gabs al eerder zei ..er gaat een hele sterke schakel/persoonlijkheid weg. Ivan was eigenlijk de spil de laatste tijd in utopia. Zal mij benieuwen hoe het haantjes gedrag van nu gaat verlopen.De gun factor zal een van de anderen nooit krijgen die Ivan had.Ik moet eerlijk zijn en zeggen dat het minder aantrekkelijk zal worden om nog naar utopia te kijken.Men zal daar de kennis en ervaring die hij de 21 maanden heeft opgedaan wel missen. Ze kunnen hem niet meer om raad vragen.Maar ondanks alles is het voor ivan beter dat hij naar huis gaat.Het was zijn utopia ook niet meer. De meesten hebben de passie niet ,die hij voor utopia had. Het is nu de IK cultuur daar.

 2. Simone de Leeuw at 08:38

  Heel jammer voor Utopia!Je had de hoofdrol haha.Veel succes in de gewone wereld!Je bent een voorbeeld voor velen!

 3. anneke at 12:41

  Ondanks zijn grote mond en gescheld was het de gene die heel hard gewerkt heeft, alleen jammer dat hij niet verder heeft geholpen met de douch en wc zal dit nu goed komen.
  Ivan heel veel sterkte in de buiten wereld .

 4. nancy at 12:30

  Ik heb van je genoten Ivan. Ondanks je soms heftige gedrag was jij een aanwinst binnen Utopia.

  Succes in de toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *