Victoria erg emotioneel na vertrek van Ivan

Victoria erg emotioneel na vertrek van Ivan

Ivan heeft Utopia verlaten en dat ging bij een aantal bewoners niet in de koude kleren zitten. Een aantal bewoners waren erg emotioneel, ook Victoria. Zij stortte in toen Ivan definitief de buitenwereld in stapte. Samen met Benjamin bleven de twee staan bij de laatste poort om een portie te huilen. Even wat emoties kwijt. Arm in arm liepen de twee terug richting de loods. Benjamin ging een sigaretje roken en Victoria de loods in. Ze snelt zich naar boven waar ze op bed neer ploft. Aldaar krijgt ze van vele bewoners een knuffel. Vandaag gaat ze samen met Gabriëlle niet veel meer doen. Ook Gina komt Victoria troosten. Huilend valt Victoria in haar armen. Wel maken de twee het plan om zo snel mogelijk een foto naar de oud Utopia bewoner te sturen.

Bronno heeft zichzelf ook teruggetrokken, zit op de schommelstoel en staart voor zich uit. Bas en Cemal zijn ondertussen alweer hard aan het werk. De badkamer moet immers af en Bas heeft dat de Utopiaan van het jaar 2015 ook beloofd. Ook Cemal wil veranderen en een echte aanpakker worden. Rowena geeft ook toe dat ze het moeilijk heeft tegenover Benjamin. Dat heb ik niet altijd benadrukt ze. Benjamin die ook flink gehuild heeft bekijkt het nu maar van de positieve kant, ik ben blij voor hem voegt hij eraan toe. Ook Gabriëlle kijkt naar de toekomst. Ze zou het bed van Ivan wel willen omdat deze wat hoger is. Maar Ivan heeft het bed al vergeven aan Rowena. Kunnen we daar binnenkort een conflict over verwachten? Rob besluit uiteindelijk met Bronno te gaan praten die nog altijd op de schommelstoel zit. Bronno vertelt dat hij niet alleen van het vertrek van Ivan baalt maar ook omdat hij pijn heeft aan zijn rib. Hij moet de komende dagen rust houden. Daar baal ik van voegt hij eraan toe. Ik wil gewoon aan de gang…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 18:50

  Wij wisten het dat de Utopianen Ivan zouden gaan missen. Ja hij was de spil. Ja hij zette met zijn enthousiasme de veelal luie Utopianen nog aan het werk. Als fan mis ik hem ook. En met alle respect: Ivan heeft zijn bed aan Rowena gegeven. Dat is Ivan’s eigen wens geweest. Dus Gabriëlle moet daar geen punt van maken. Ze kan het hoogstens aan Rowena vragen, maar dit mag zeker géén conflict worden.

  Zo Bronno heeft het ook weer voor elkaar. Vervolg vandaag met niets doen. De afgelopen dagen was het zijn rug. En tot mijn verbazing heeft hij nu last van zijn “rib”. Ik zou zeggen 🙁 Bronno neem nog een glaasje dan voel je de pijn minder….. Benieuwd wat voor pijntjes die Bronno nog gaat verzinnen in de komende weken/maanden om maar beslist niet te hoeven werken. (nou ja, buiten zijn eigen was dan 😉 )

 2. lena at 17:56

  Vic heeft er gewoon meer moeite mee omdat hij de enige was waar ze haar eigen kwijt kon, en ze begrepen elkaar. Vic is pot weet je nog.. maar goed misschien spelen er ook meer gevoelens. Maar kan haar wel begrijpen.

 3. anneke at 13:51

  Bronno die rust moet hebben , hij heeft nog niet veel gedaan. Ik weet dat pijn erg is maar op die mannier hebben ze niks aan hem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *