De laatste ochtend van Ivan

De laatste ochtend van Ivan

Een nieuwe dag is begonnen, en ondanks het feit dat de bewoners het laat hebben gemaakt zijn er een aantal al vroeg wakker! Zo heeft Ivan vanmorgen de koeien voor het laatst verzorgd samen met Ramona en Rowena. Ivan lijkt nog te willen genieten van de laatste uurtjes in Utopia. Maar er is nog meer productiviteit. Want de badkamer wordt weer flink onder handen genomen. Zo zien we Bas, Benjamin en Cemal al vroeg in de weer met de verbouwing. Zo zien we Bas en Cemal bezig met het maken van gipsen muren. Ook zijn er vanmorgen een aantal bewoners verrast met post! Cees liep vandaag ook alweer vroeg rond en ontdekte brieven en kaarten voor Gabriëlle en Gina. Zij zijn blij verrast en lezen op de vide alles door. Vooralsnog lijkt alles positief te zijn en zodra ze meer over hun post loslaten zullen we er uitgebreid op terug komen! Tot nu toe was het dan wel weer zo’n beetje, kom je straks weer even het laatste Utopia nieuws checken? Als je volledig op de hoogte wilt blijven kun je ons ook volgens op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *