Victoria was helemaal van slag

Victoria was helemaal van slag

Nog meer nieuws van afgelopen avond, er waren aardig wat emoties tijdens het afscheidsfeest van Ivan. Zo ook bij Victoria, zij was helemaal van slag… Maar had het wel met Ivan te maken?

We zagen dat Victoria zich terug trok met Rowena. Ze kon het even niet meer hebben. Ik sta altijd voor iedereen open vertelt Victoria… Maar als mijn systeem iets aangeeft, blijf ik er echt ver van weg. Rowena snapt op haar beurt niet zo goed wat er aan de hand is, is ze boos? Of teleurgesteld? Ik kom er nog wel een keer op terug antwoordt Victoria. Ik wil nu even wat tijd voor mijzelf. Kan je niet met hem praten? vraagt Rowena vervolgens door. Nee antwoordt Victoria en dat wil ik ook niet voegt ze eraan toe. Het gaat dus om een mannelijke inwoners. Maar wie? Victoria besluit toch maar weer naar beneden te gaan. Ze gaat met Rob het gesprek aan. Soms moet je een schaduw weghalen zegt ze tegen hem. Volgens Rob is hij zijn eigen grootste vijand.  Victoria voelt de energie en dat vindt zij vervelend. Rob zegt dat dit ook bij Utopia hoort. Dat ze sterk moet blijven. Hij is geen partij… Hoe haal je het in je hoofd om punten te scoren op dingen waar je helemaal geen recht op hebt. Victoria valt in Rob zijn armen. Ze huilt.  En Rob troost haar, het is allemaal niet belangrijk. En zegt morgen met “hem” te gaan praten. Ik kan hem breken of maken… Over wie zal dat gaan denken jullie? Wellicht zien we er vandaag iets meer van terug en kunnen we een vervolg voor je omschrijven…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 18:38

    Dit is een raadsel. Er is mij niets opgevallen met Victoria en een mannelijke inwoner.
    Wel las ik eens in een commentaar, wat doet Victoria in Godsnaam bij/met Ivan.

    Zou Victoria diepere gevoelens voor Ivan koesteren?
    Ben benieuwd naar de onthulling van dit mysterie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *