Afscheidsfeest van Ivan

Afscheidsfeest van Ivan

Wat gebeurde er afgelopen avond nog allemaal in Utopia? Best wel veel want er vond een afscheidsfeestje plaats voor Ivan. Hij gaat vandaag immers Utopia verlaten. Eerder heeft hij zijn spullen al gepakt en is zijn baard bijgeknipt door Gina. Wat later op de avond vond het feestje plaats waar Ivan eerst nog even het woord nam. Hij vertelt een mooie tijd te hebben gehad en veel te hebben geleerd in Utopia en hoopt dat het ondanks zijn vertrek in goede handen blijft. Ook wordt er lekker gegeten en krijgt Ivan een mooi schilderij als cadeau. Uiteraard vinden er ook verschillende gesprekken plaats. Herinneringen worden met elkaar gedeeld. Zo begint Gabriëlle te vertellen over een yoghurt verhaal. Dat ze net drie dagen binnen was en toen al een pak yoghurt over zich heen kreeg. Dat terwijl ik je drie dagen kende voegt ze eraan toe. En ze heeft nog wel veel meer herinneringen maar er is helaas weinig tijd voor. De groep lacht. Ook Rowena blikt terug op de tijd met Ivan. De eerste die mij bijstond bij een black-out was Ivan. Het was op de markt. Ik was nog een rookie. Hij leunde ergens overheen keek me aan en vroeg moet ik je helpen? Heb je water nodig?’ Ik was zo kwaad! Maar, vanaf dat moment, heb ik nooit meer een black-out gekregen. Ik dacht f*ck iedereen hiero! Ik krijg nooit meer een black-out! Ook heeft ze wel spijt dat ze niet al te lang met Ivan heeft doorgebracht. Ze bewonderd Ivan enorm. Ook Ramona vertelt wat, de eerste herinnering was… Sorry ik moet er gewoon om lachen gaat ze verder. Was dat hij halfnaakt tegen me aan het schreeuwen was. En ik schreeuwde terug. Ik liep weg en dacht wat is hier nou gebeurd? Het was op de verjaardag van Cees. Ik kan me de rest van de avond niet eens meer herinneren. Het was een soort roes! En zo vertellen nog wel meerdere bewoners hun goede of slechte herinneringen. Onder het genot van een waterpijp en een drankje wordt het aardig laat. Ook de hottub wordt nog gebruikt. Tot in de late uurtjes zijn de meeste bewoners wakker. Uiteindelijk gaat iedereen netjes naar bed zich klaar maken voor een moeilijke dag. Want vandaag waarschijnlijk rond 12:00 uur zal Ivan Utopia voorgoed verlaten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 1.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *