Bjorn wil ook een single uitbrengen?

Bjorn wil ook een single uitbrengen?

Tijd om je weer te voorzien van wat Utopia nieuws. Zoals we al omschreven wordt er flink gewerkt aan de badkamer maar er gebeurd nog meer. Zo heeft Bjorn alweer een zangles erop zitten. Hij heeft een eigen lied geschreven en wil als de kans er is ook een liedje uitbrengen. Het lijkt wel een beetje de situatie tussen oud bewoner Isabella en Charlotte. Enfin we komen er al snel achter dat Bjorn niet in Rowena’s vaarwater wil zitten. Een deel van Bjorn zijn zangkunsten kun je in onderstaande video nog eens terugkijken.

Rowena is ondertussen voorzien van een kapsel door Gina. Dit omdat ze een fotoshoot krijgt voor haar nieuwe single “Gebed zonder eind”. Ook is de “popster” al voorzien van make-up door een visagist en de cameraman is ook al op het terrein te vinden. Uiteraard neemt Rowena alles op via de fotocamera voor een vlog. En dat kun je in onderstaande video ook nog eens terug zien. Momenteel is de fotoshoot aan de gang. Om de mooiste kiekjes te maken die gebruikt kunnen worden bij haar single. Ondertussen staat de single van Rowena ook nog eens aan om extra goed in de stemming te komen. Gaat de single van Rowena een succes worden? En maakt Bjorn ook enige kans?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Betty at 22:31

    Zo geweldig vind ik het nummer van Rowena niet
    Bjorn doet niet voor haar onder en ik gun hem zo een single
    Hij heeft het verdiend en hij kan het ook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *