Samenvatting van deze ochtend

Samenvatting van deze ochtend

Wat gebeurde er allemaal deze ochtend in huize Utopia? We zullen dat in dit bericht voor je omschrijven zodat je weer op de hoogte bent.

Verbouwing badkamer
Deze ochtend waren een aantal bewoners er alweer vroeg bij. De badkamer moet immers opgebouwd worden! Een aantal bewoners krijgen al vroeg hulp van wel bekende bouwvakker Wim. Benjamin, Rob, Bas, Ivan en Cemal zijn flink in de weer. Zo worden er frames in elkaar gezet, dit doen Bas en Ivan terwijl de rest even geniet van een bakkie koffie. Als Ivan even weg is horen we Bas zeggen dat hij er eigenlijk helemaal geen tijd voor heeft… Dat wordt nog wat als Ivan morgen weggaat… Ook wordt er flink gesjouwd met gipsblokken er moeten immers ook muren gemaakt worden. Kortom door de meeste wordt hard gewerkt.

Vrouwen doen niets
De titel zegt het al de vrouwen doen vandaag rustig aan. Geen gesjouw of bouwen nee op het gemak op staan. Aankleden en optutten. Rowena heeft overigens een afspraak rond een uur of één. Dan zal er een fotoshoot plaatsvinden voor haar single. Ach als de dames maar over een paar weken, het liefst voor de Utopia markt kunnen badderen dan is het goed 🙂

Klagen en nog eens klagen
En dan hebben we het over Cees, hij was vanmorgen weer flink aan het klagen. Dit keer over pannetjes die gebruikt worden om een soort van te douchen. Het wordt niet schoongemaakt dus wie is de aangewezen persoon? Juist Cees zelf. Bronno hoort de klaagzang aan en merkt op dat ze hoogopgeleide bewoners moeten hebben. Momenteel lijkt het meer op een studentenhuis. Niet veel later gaat het over de niet schoongemaakte emmers. Nog meer werk…

Dat was het wel zo’n beetje voor deze ochtend, uiteraard komen we straks terug met meer Utopia nieuws! Wil je niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *