Ivan ziet potentie in Cemal

Ivan ziet potentie in Cemal

Nadat Ivan toegegeven heeft dat hij moeite heeft met zijn eigen vertrek vond er niet veel later nog een gesprek plaats tussen Cemal en Ivan. Ivan lijkt potentie te zien in mede bewoner Cemal.

Als jij over 23 maanden naar buiten stapt hoe wil jij dan naar buiten stappen vraagt Ivan aan Cemal terwijl ze buiten een rondje lopen. Cemal antwoordt als een aanpakker. Niet stil blijven zitten en afwachten op dingen. Gewoon daadwerkelijk vechten voor je doelen. Dat is fantastisch man merkt Ivan op. Ik wil ook stoppen met strippen, ik doe het nog twee keer. Dan sluit ik dat hoofdstuk af en ga ik me op andere dingen focussen. Doe het ook gewoon adviseert Ivan. Zeker weten man antwoordt Cemal met een lach. Je bent een voorbeeld voor me gaat hij verder. Als ik zie hoe jij dingen aanpakt hier. Ivan denkt dat dat het verschil maakt tussen een jongen en een man. Pak gewoon dingen aan concludeert Cemal. Ook al ben je de enige f*ck it! Ja zegt Ivan, dat is juist mooi lacht hij. Neem andere bewoners mee, je kunt het! En op het moment dat anderen je hard zien werken voelen ze zich op een gegeven moment wel schuldig. En willen ze ook wel helpen. Dat heb ik wel gemerkt zegt Cemal, net als vandaag. Jij kunt gewoon f*cking hard werken aldus de Utopiaan van het jaar. Dat is wel een lange tijd geleden hoor dat ik dat heb gedaan geeft Cemal toe. Maar ik vind het wel mooi hard werken en weg uit het huis zijn. Als je dit nu leert en je gaat straks naar buiten begint Ivan, weet je… Ik heb heel veel bewondering voor je moeder. Die heeft je alleen grootgebracht, je alle zorg gegeven en altijd voor jou gezorgd. Klopt zegt Cemal en Ivan denkt dat het straks tijd is dat hij voor zijn moeder gaat zorgen. Cemal is het daar wel mee eens. En volgens Ivan kan dat een hele mooie motivatie zijn. Dat zeker zegt Cemal, ga ik ook zeker doen. Ivan denkt dat je dat alleen kan doen als je constant aan gaat pakken en doorpakken. Dan krijg je op een gegeven moment de gedachten dat als Cemal ergens aan begint het ook afmaakt. Dan win je vertrouwen gaat hij verder, en mensen weten dat ze op jou kunnen rekenen. Dat is wat het verschil is tussen een man en een jongen. Ik ga het zeker doen man zegt Cemal terwijl hij Ivan een knuffel geeft. Je bent echt een voorbeeld voor me! De twee heren praten nog even door. Maar één ding is zeker, Ivan ziet potentie in Cemal. Kan de jongeling daadwerkelijk in de voetsporen treden van de Utopiaan van het jaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 18:52

    Potentie in Cemal ? Zou kunnen, maar dan adviseer ik Cemal: zet die idiote gedachte om nog tweemaal te strippen direct uit je hoofd. Hoe kun je jou anders serieus nemen. Nog steeds zie ik die naaktfoto’s voor ogen, die je toen – ja ook nog trots….. – in je album liet zien.

    Ik neem je vooralsnog zeker niet serieus. Utopia..: geen regels, wetten. Maar als stripper naar iemand waarvoor ik respect zou moeten tonen, daar zitten wel wat drempeltjes tussen. Ik ga dan vergelijkingen trekken: Paus, Stripper, President…. je kunt niet direct van beroep zo switchen,… even een “afkoelperiode” dus in Godsnaam zet die twee stripvoorstellingen a.u.b. uit je hoofd !

  2. Chero at 13:09

    Cemal moet gewoon Cemal blijven. Ik moet het nog zien van de zomer als het mooie weer is wat hij allemaal nog doe. Ja in het zwembad liggen denk ik net als alle anderen. De tuin zal wel weer verwaarloost worden net als toen bij Ivan en Nicole dus laat Ivan nu maar niks zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *